Vroedvrouwen Zuiderzee en Omega Kraamzorg is samen Geboortecentrum Huizen en biedt kraamzorg in Midden-Nederland;
Alle liefde en zorg
voor het nieuwe leven

Kraamzorg in Midden-Nederland van Geboortecentrum Huizen

Een nieuw leven is begonnen. Je bent mama of papa geworden. Hoera! Na de bevalling moet er veel worden gevierd én georganiseerd. De kraamzorg van Geboortecentrum Huizen is er om jullie, ouder en baby, een zo gemakkelijk mogelijke kraamtijd te geven. Je persoonlijke kraamverzorgster ondersteunt en adviseert je op weg naar het nieuwe ouderschap.

Kraamzorg op jouw manier

Bij Geboortecentrum Huizen in regio Almere ontvangt u complete kraamhulp inclusief kraampakket;

Kraamzorg is persoonlijk, want jouw wensen zijn persoonlijk. Daarom zorgt Omega Kraamzorg voor persoonlijke kraamzorg voor elke kraamvrouw. Je wordt vooral begeleid tijdens en na de bijzondere dag, de geboorte van jullie kind.

De kraamverzorgsters van Omega Kraamzorg begeleiden de kersverse ouders en de kleine spruit gedurende de kraamperiode. Zij assisteren bij de bevalling thuis of poliklinisch in het ziekenhuis. Zij zijn ervaren in het ondersteunen van de ouders bij het voeden van de baby. Zij lichten voor over borst- en flesvoeding. Alle praktische verzorging komt aan bod zodat je na 8 dagen in staat bent de zorg vol vertrouwen zelf te doen. 

Rond de 7e maand in de zwangerschap nemen we contact met jullie op om een intakegesprek te plannen om zo alle zorg goed op elkaar af te stemmen.

 

Wil je meer informatie over Omega Kraamzorg?

De meest inclusieve kraamzorg van Midden-Nederland en regio Almere vindt u bij Geboortecentrum Huizen;

Wil je je inschrijven voor kraamzorg?

Je kan je direct voor een intake opgeven via het inschrijfformulier van Omega Kraamzorg. 

Ik wil kraamzorg