Vroedvrouwen Zuiderzee en Omega Kraamzorg is samen Geboortecentrum Huizen en biedt advies en ondersteuning bij borstvoeding in Midden-Nederland;
Borstvoeding,
de beste voeding

Vraag om voedingshulp en advies bij onze lactatiekundige

Zwanger zijn is meer dan dragen en baren. Het is verzorgen, voeden, ondersteunen. Borstvoeding is een essentieel onderdeel van het jonge moederschap. Moedermelk draagt namelijk bij aan de gezonde groei van je baby. Ook is de borst geven een van de eerste manieren waarop moeder en baby contact maken. De lactatiekundige van Geboortecentrum Huizen biedt advies en ondersteuning bij het voeden van je baby.

Meer weten over borstvoeding?

Op zoek naar een verloskundige in Huizen? Geboortecentrum Huizen heeft lactatiekundigen die je helpen bij borstvoeding of problemen met borst geven

Lactatiekundige ondersteuning is onderdeel van de geboortezorg van Geboortecentrum Huizen. Wil je weten of je kindje wel genoeg binnenkrijgt? Heb je pijn tijdens het voeden? Onze lactatiekundigen geven antwoord op al jouw vragen en begeleiden jou bij het geven van borstvoeding. Op woensdagmiddag is er een lactatiekundig inloopspreekuur van 14u tot 17u. Daar kun je terrecht met alle kleine vragen over borstvoeding. 

Voorlichtingscursus
Wil je goed voorbereid zijn op het geven van borstvoeding? De lactatiekundingen van Omega Kraamzorg geven naast begeleiding ook voorlichtingscursussen. Interesse? Schrijf je dan hier in!

Lees hier verder over gezonde voeding voor je baby >>