Baby op komst?

Hoogste tijd voor verloskundige zorg van Geboortecentrum Huizen

Je wil de beste zorg voor het nieuwe leven in je buik. Daarom staat bij Geboortecentrum Huizen persoonlijke begeleiding voorop. 

Je persoonlijke verloskundigen

Volledige kraamzorg in Midden-Nederland dankzij de kraamverzorger en vroedvrouwen van Geboortecentrum Huizen; Opzoek naar kraamhulp 1-op-1? Bel voor verloskundigen in Almere en Huizen naar Geboortecentrum Huizen;

Als toekomstig ouder wil je kunnen vertrouwen op de zorg die je krijgt. Een goed begin is immers het halve werk. Bij Geboortecentrum Huizen staan je verloskundigen klaar voor alle zorg en hulp die je nodig hebt.

De verloskundingen van Geboortecentrum Huizen zijn gedreven, hebben een hart voor het vak, zijn empatisch, flexibel en cliëntgericht. Ze begeleiden je tijdens de zwangerschap, de bevalling en kraamperiode. Daarnaast behartigen ze je bevallingswensen, of je nu thuis of in het ziekenhuis, in bad of in bed wil bevallen. Mocht er specialistische hulp nodig zijn dan verwijzen ze je door naar de gynaecoloog. Je verloskundigen kunnen ook op de praktijk echo's maken.

Voor meer info neem contact op met Geboortecentrum Huizen.

Inschrijven voor verloskundige zorg van Verloskundigen Zuiderzee

Een van de verloskundigen zal telefonisch contact met je opnemen voor het maken van een afspraak rond 8 weken.

Tijdens de intake worden verschillende onderwerpen besproken. Op de websites www.onderzoekvanmijnongeborenkind.nl   en www.voedingscentrum.nl kun je informatie vinden over onderzoeken en gezonde voeding in de zwangerschap. 

 

 

 

Uw verloskundigencentrum in regio Almere is Geboortecentrum Huizen, voor kraamhulp, echoscopie en kraamzorg 1-op-1;

Inschrijfformulier

1e controle
kinderwensconsult
Ik ga akkoord met de voorwaarden