Verloskundigen Zuiderzee en Omega Kraamzorg is samen Geboortecentrum Huizen en biedt kraamzorg in Midden-Nederland;
Vier handen op één buik

Complete geboortezorg in ’t hart van Midden-Nederland

Even voorstellen, wij zijn Geboortecentrum Huizen. We werden in 2016 geboren uit de samenwerking tussen Verloskundigenpraktijk Zuiderzee en Omega Kraamzorg. Samen hebben ze ons grootgebracht als expertcentrum voor prenatale, natale en postnatale zorg. Naar welke zorg je als toekomstige ouder ook op zoek bent, wij hebben het in huis, hier in Huizen.

De persoonlijk zorg en deskundigheid van Geboortecentrum Huizen

Elke zwangerschap is uniek. Wij begrijpen dat iedereen deze speciale periode op haar of zijn eigen manier beleeft. Ons streven is daarom de unieke wensen van elke cliënt te behartigen.

Dankzij ons brede zorgaanbod kun je zelf bepalen aan welke assistentie je wel of geen behoefte hebt. Wil je zwangerschapsbegeleiding of ondersteuning in de kraamperiode of beiden? Wil je de ligging van de baby met de echo bekijken? En wil je in het ziekenhuis bevallen of liever thuis? 

De nieuwe samenwerking tussen Omega Kraamzorg en Verloskundigenpraktijk Zuiderzee biedt kwalitatief goede geboortezorg aan, maar vooral persoonlijke zorg. Als cliënt van Geboortecentrum Huizen word je door een kleinschalig team ondersteund. Dankzij nauwe samenwerking en korte lijntjes bouwen cliënt en verzorgers een sterke band op. Bij ons staat de behoefte van de toekomstige ouders en het kind altijd centraal.

Voor meer info neem contact op met Geboortecentrum Huizen.